Jeg er rik <3

Rikdom kan være så mangt, og jeg er rik på mange ting som ikke har med penger å gjøre.

Jeg er blant annet rik på mennesker, venner og familie som betyr utrolig mye.

Og jeg vet at jeg er heldig.

Det er så mange forskjellige lag i vennskap, men alle er like viktige og alle gir så mye på hvert sitt plan.

I bunn ligger de du har kjent nesten hele livet, de som kjenner fortid og vet hvilke endringer som skjedde når i livet. Det er trygt og godt. Lever veldig forskjellige liv på mange måter, men vi er så trygge i basen vår at det går fint.

Så kommer de som er kommet til etterhvert noen med bakgrunn i felles studier, noen i jobb, noen via andre venner og de som bare seiler inn i livet på rett tidspunkt.

Og jeg er så glad for hver en av dere. Fantastiske flotte mennesker i alle aldre, former og kjønn. Noen går det lenge mellom hver gang jeg ser, noen bor ikke en gang i landet og noen vet jeg aldri om jeg fysisk ser igjen men dere er i tankene mine.

Takk for at akkurat du er der nå jeg trenger deg og jeg håper jeg er her når du trenger meg ❤

cobweb-1949778_1920

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s