God søndag <3

Beklager det har vært lite oppdateringer fra denne kanten.

En veldig hektisk uke med skrantende helse er årsaken til det.

Oppstart etter vinterferie med barn med skolevegringsproblematikk krever mye av meg som mor, og i tillegg har pappaen vært bortreist så jeg bøyer meg i støvet for alle som er alene i samme situasjon.

Og nå har jeg gått i kjelleren helsemessig. Det skjer med noen perioders mellomrom når det er mye som står på og det setter seg i kroppen.

Det å ha noe som er kronisk og som ikke viser utenpå er ikke alltid lett når det røyner på , men slik er det nå en gang. Min utfordring heter nakkemyalgier og har utviklet seg til å bli kronisk. Kort fortalt muskelspenninger. I kombinasjon med astma så er det no dritt.

http://nhi.no/pasienthandboka/sykdommer/muskel-skjelett/nakken-muskelsmerter-2725.html

Men det er bare å ta seg i nakken ( bokstavelig talt 😉 ) avlyse det som avlyses kan og fokusere på å bli bedre. For det eneste som hjelper er avslapping, massasje, yoga og styrketrening. Så igang må jeg enten jeg vil eller ikke 🙂

Og etter 24 år med dette som min følgesvenn så vet jeg at etter ned går det opp.

Ellers så kjenner jeg på mye engasjement rundt politiske ytringer fra forrige uke, kvinnekamp og ikke minst vår egen kamp. Jeg har i tillegg blitt kraftig provosert over innlegget som påstår at kost kan helbrede autisme.

http://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/Margit-Vea-Maltidsglede–sunt-for-alle–539916b.html

Alle har godt av å spise sunt, men denne ble jeg sint av.

Så jeg er her, og har mye på hjertet.

Men helsa først.

God søndag ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s